fbpx

L’Ajuntament farà una fumigació extraordinària en la ciutat

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat un tractament addicional contra el mosquit tigre al casc urbà, una mesura que se suma a les fumigacions que es practiquen de manera protocol·lària dins de la campanya gestionada pel Consorci de la Ribera.

Esta mesura extraordinària es durà a terme amb la col·laboració de l’empresa licitadora, encarregada de subministrar el tractament i realitzar les accions preventives per tractar de pal·liar els efectes del insecte a la ciutat. Tot i que a hores d’ara encara no està tancada la data exacta en què es començarà a fumigar, s’han fixat ja les prioritats i les tasques que consistiran a revisar durant tot l’any els focus de mosquits, les sèquies, embornals, fonts ornamentals i qualsevol punt amb aigua acumulada dins de les zones urbanes. A més en el cas de la mosca negra, les accions es porten a terme al voltant del riu.

En el que portem d’any l’Ajuntament d’Alzira ja ha destinat quasi  26.000€ a estos tractaments a més de a demanar a la resta d’Administracions que se intensifiquen els tractaments.

És necessària també la col·laboració ciutadana perquè no augmente la població del mosquit tigre en basses i piscines privades o llocs on puga haver aigua no tractada.

Per a ajudar la ciutadania sobre la prevenció i tractament d’esta plaga, el Departament de Sanitat també ha preparat una xarrada informativa sobre la mosca negra i mosquit tigre que tindrà lloc el proper dia 11 de juliol a les 18:00 h en la Casa de la Cultura.

 

Escolta la notícia ací:

      L'Ajuntament farà una fumigació extraordinària- Alzira Ràdio

Compartix la notícia

Deixa un comentari