L’Ajuntament farà una fumigació extraordinària en la ciutat

L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat un tractament addicional contra el mosquit tigre al casc urbà, una mesura que se suma a les fumigacions que es practiquen de manera protocol·lària dins de la campanya gestionada pel Consorci de la Ribera.

Esta mesura extraordinària es durà a terme amb la col·laboració de l’empresa licitadora, encarregada de subministrar el tractament i realitzar les accions preventives per tractar de pal·liar els efectes del insecte a la ciutat. Tot i que a hores d’ara encara no està tancada la data exacta en què es començarà a fumigar, s’han fixat ja les prioritats i les tasques que consistiran a revisar durant tot l’any els focus de mosquits, les sèquies, embornals, fonts ornamentals i qualsevol punt amb aigua acumulada dins de les zones urbanes. A més en el cas de la mosca negra, les accions es porten a terme al voltant del riu.

En el que portem d’any l’Ajuntament d’Alzira ja ha destinat quasi  26.000€ a estos tractaments a més de a demanar a la resta d’Administracions que se intensifiquen els tractaments.

És necessària també la col·laboració ciutadana perquè no augmente la població del mosquit tigre en basses i piscines privades o llocs on puga haver aigua no tractada.

Per a ajudar la ciutadania sobre la prevenció i tractament d’esta plaga, el Departament de Sanitat també ha preparat una xarrada informativa sobre la mosca negra i mosquit tigre que tindrà lloc el proper dia 11 de juliol a les 18:00 h en la Casa de la Cultura.

 

Escolta la notícia ací:

Deixa un comentari