Els consistoris podran utilitzar el superàvit de 2019 contra la covid

Els Ajuntaments de la Comunitat Valenciana acorden utilitzar el superàvit del 2019 per a pal·liar els efectes econòmics de la covid-19.
Este acord s’ha produït durant l’última ronda de treball del pacte institucional “Alcem-nos”, una iniciativa que va nàixer en juny arran de la pandèmia i en la qual confluïxen distintes Administracions de la Comunitat. Els diferents grups de treball que s’han format dins del pacte, presentaran un document amb totes les mesures acordades en l’última taula de treball que tindrà lloc a finals del mes de juliol.

Les taules de treball estan dividides en 13 departaments entre els quals es troben educació, mobilitat, agricultura o salut pública, entre molts altres. Cada departament està format pels consellers i conselleres de cada àrea en la Generalitat, diversos secretaris autonòmics, el director general de l’Administració Local, diputats de cada una de les tres institucions provincials, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i representants municipals. Entre els participants es troba l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, com a vicepresident de la Federació i alcalde d’Alzira. Al seu parer, és important que la veu de les administracions locals estiga present en este tipus d’acords.

Ací podeu escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar 

Deixa un comentari