fbpx

Alcohòlics Anònims oferix un servei d’atenció telefònica

Compartix la notícia

L’agrupació Alcohòlics Anònims oferix un telèfon d’atenció de huit del matí a dotze de la nit per a totes les persones que ho necessiten. Este servei s’ha activat amb motiu de l’estat d’alarma, però el grup d’Alcohòlics Anònims d’Alzira continua reunint-se a través d’Skype i convida qualsevol persona que vulga a unir-se. Cal tenir en compte que la organització sols oferix suport respecte a les recuperacions de l’alcoholisme.
Alcohòlics Anònims és sols una reunió de persones que han tingut la valentia de lluitar contra la seua addicció. En les reunions no hi ha sanitaris, ni es proporcionen medicaments. Es tracta únicament que cada persona compartisca la seua experiència amb altres persones que han passat o estan passant pel mateix procés. El confinament, explica un membre de l’agrupació d’Alzira, ni ajuda ni perjudica a l’alcoholisme, perquè quan una persona és addicta aconseguix l’objecte de la seua addicció per qualsevol mitjà.
El telèfon d’ajuda és el 963917160 i correspon a l’àrea 8 de l’organització, que engloba les províncies de Castelló de la Plana i València. En cas que una persona necessitara ajuda fora de l’horari establert, que recordem és de 8 h a 00 h, podria cridar igualment i a l’endemà un membre de l’organització es ficaria en contacte amb ell.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-6-d-039-abril-2020_md_49673256_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari