Alzira acull este diumenge una carrera solidària per l’autisme amb l’objectiu de visibilitzar un trastorn poc conegut

Alzira acull este diumenge una carrera solidària per l’autisme organitzada per La Nostra Veu i l’Institut de Diagnòstic i Intervenció de Xiquets amb Espectre Autista. Esta marxa de 3 quilòmetres eixirà de la Plaça Major a les 11:30 i tornarà al mateix punt. En acabar hi haurà una rifa solidària dels diferents comerços i entitats que col·laboren.

Amb motiu del 2 d’abril, Dia Mundial de Sensibilització sobre l’Autisme, La Nostra Veu i Idinea han volgut realitzar una carrera de conscienciació sobre la realitat de l’espectre austista. Mari Lluch Part, coordinadora i psicòloga d’Idinea a La Nostra Veu, explicava que una de les majors dificultats és no comprendre estes persones i que, per tant, l’objectiu de la marxa és visibilitzar un trastorn que és invisible per a la gran majoria.

Els dorsals per a la carrera costen 3€ i els beneficis es destinaran a l’ampliació dels serveis i els espais que oferix La Nostra Veu. La venda de dorsals es fa a través de runatica.com, en els diferents punts de venda habilitats o abans de la carrera. La rifa també pot adquirir-se als diferents comerços que col·laboren, com la papereria Book’s, la Farmàcia Bertomeu, el Rincón de los Genios o Aequum, entre d’altres.

Deixa un comentari