Alzira atorga els premis de la campanya als comerços “El comerç d’Alzira parla valencià”

Utilitzar el valencià en els comerços d’Alzira té premi. Papereria Vertex, La Màgia d’Imaginar, L’Oliveria de i El Teló de Pupetes són es establiments guanyadors de la campanya El comerç d’Alzira parla valencià. Una campanya que concloïa el passat divendres amb el lliurament de premis als comerços que utilitzen l’idioma, tant en la retolació com en els xarxes.
El jurat ha valorat la utilització del valencià en la retolació (exterior i interior) i en el material imprés (documentació administrativa, publicitat, etc.), com també el valencià aplicat a les noves tecnologies, programes de gestió, webs, i xarxes socials. Enguany s’han presentat 13 establiments i s’establien dos primers i segons premis, de 600 i 400 euros respectivament. A més s’ha decidit ampliar els premis i donar un accèssit de 200 euros en cadascuna de les categories.
Esta campanya, a més, es plantejava d’una banda fomentar el comerç de proximitat i d’altra premiar l’ús del valencià en el comerç. Amb eixe objectiu, el Serval ha repartit als forns i pastisseries bosses de tela per al pa que porten impreses els noms de productes elaborats al forn tradicional i que han tingut una gran acceptació entre la seua clientela.

Deixa un comentari