fbpx

Alzira commemora el dia contra la violència masclista

Compartix la notícia

Alzira ha commemorat el dia contra la violència masclista amb la lectura d’un manifest a la porta de l’Ajuntament. L’alcalde Diego Gómez i la regidora d’Igualtat Marina Mir han mostrat el total suport de l’Ajuntament a les víctimes. També han participat dos representants del moviment feminista alzireny que han nomenat una sèrie d’exigències dirigides al govern central.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha confirmat que l’Ajuntament farà tots els possibles per conscienciar a la població a través de campanyes de comunicació. A més, ha assegurat que no subvencionarà cap acte que utilitze el cos de la dona com a reclam publicitari. També ha instat al govern central a desenvolupar les polítiques iniciades al pacte d’Estat contra la violència masclista.

D’altra banda dos membres del moviment feminista alzireny han volgut instar a la societat a no justificar la violència de cap manera i mostrar tolerància zero. A més, han llançat al govern central, al govern de la Generalitat i a totes les Administracions una sèrie de peticions que escoltem a continuació.

Esta vesprada dins del  marc d’estes activitats hi haurà a la casa de la cultura el visionat d’uns curtmetratges organitzat per l’associació de dones immigrats d’Alzira. També hi haurà una activitat dirigida als xiquets i xiquetes. I per acabar de commemorar el 25 de novembre, a les 19:00 es farà una concentració a la plaça.

Compartix la notícia

Deixa un comentari