Alzira commemora el dia de l’Orgull LGTBI després de 18 anys amb una manifestació fins al riu Xúquer

La bandera de l’arc de Sant Martí va desfilar ahir pels carrers d’Alzira, des de la plaça Major i fins al riu Xúquer, passant per l’Ajuntament. Una manifestació reivindicativa que volia visibilitzar el col•lectiu LGTBI i reclamar la diversitat i el respecte als drets de les persones d’este col•lectiu.
La manifestació va fer parada a la porta de l’Ajuntament on foren rebuts a la porta els regidors i regidores municipals de Psoe, Compromís, PP i ciutadans. Des del consistori, la regidora de la dona Marina Mir i la regidora Isabel Aguilar destacaren l’objectiu que tenen les administracions publiques com l’Ajuntament de ser garants de la igualtat i la convivencia i conscienciar perquè totes les persones puguen exercir els seus drets.
En representació del Consell de la Joventut d’Alzira, Laura Piqueras va expressar el suport a les persones LGTBI, en un moment en què el discurs d’odi creix entre les persones més jovens.
Per la seua part, des de Gailes, Marilo Furió va recordar que des de fEIa 18 anys, Alzira no vivia esta manifestació i per això reclamava a les forces polítiques una agenda LGTBI rural, per una ciutat lliure d’odi.

Deixa un comentari