Alzira defensa una millor mobilitat per a la salut de la població en la Jornada de Mobilitat i Salut

Hui a les onze del matí s’ha celebrat en la Casa de la Cultura la Jornada de Mobilitat i Salut per una Alzira connectada. En esta xarrada organitzada per Ajuntament i Interpreta Natura s’ha parlat de com la ciutat afronta la mobilitat urbana per solucionar els problemes de medi ambient i millorar la salut de la població.
Esta cita serveix de repàs de les iniciatives que la ciutat i organismes que operen en la mateixa duen a terme per millorar la situació mediambiental i per parlar del foment de la mobilitat sostenible. Una necessitat que, d’acord amb l’alcalde Diego Gómez, cada vegada es fa més patent en fenòmens com “les rutes del colesterol”.
La jornada comptava amb la participació de l’Hospital de la Ribera, la Diputació de València, Interpreta Natura i el propi Ajuntament. Alguns dels temes tractats han sigut el programa de passejos saludables Alzira Camina, que ha portat endavant l’Hospital de la Ribera o l’Anell Verd que ha construït l’Ajuntament.
També el director de projectes d’Interpreta Natura, Jose Alemany, ha defensat la necessitat de millorar la relació de les ciutats amb la natura. Una mesura que passa per zones verdes, mobilitat i sistema educatiu.

Deixa un comentari