Alzira estudia disposar dos nous punts de recàrrega de e-vehicles

L’Ajuntament d’Alzira i Iberdrola estan estudiant habilitar dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics, un a la Nova Alzira i altre a la plaça Elisa Ramírez. El regidor de serveis públics, Fernando Pascual, ho va anunciar en l’últim ple com a explicació a la negativa de vot a la moció presentada per Ciudadanos, amb què reclamava més punts.

Actualment, Alzira compta amb dos punts, un a la plaça del Regne i altre al parc Pere Crespí. A la capital riberenca hi ha 150 cotxes elèctrics i híbrids. En eixos dos punts carreguen 30 ciutadans que disposen de la targeta que controla l’ús dels punts i a més, ho fan conductors d’altres localitats. Així ho explicava el regidor, Fernando Pascual.

Alzira pertany a una xarxa de vehicles elèctrics de la Comunitat Valenciana on es pot carregar el vehicle després d’haver sol·licitat cita amb una aplicació mòbil, a l’igual que els alzirenys ho poden fer en altres localitats.
Estos dos carregadors tenen un cost mensual de 800 € a càrrec del pressupost de l’Ajuntament. En 2020 han sigut utilitzats durant 10.000 h. i un consum de 37.000 kilowats amb què s’impedix llançar una gran quantitat de CO2 a l’atmosfera.

 

Deixa un comentari