Alzira fa públics els protagonistes de les insígnies d’Or del 2021

El club Nou Basquet Alzira, el pintor Josep Francés, el periodista Salvador Enguix, el col•lectiu de la policía local i el Forn Bernia rebran enguany les insígnies d’or de la ciutat. Un acte de lliurament que es commemorarà la vespra de Sant Silvestre, el 30 de desembre, si les restriccions per la pandèmia no ho impedixen.

Com cada any, Alzira honora i reconeix les trajectòries de persones i col•lectius alzirenys la vespra de Sant Silvestre, dia en el qual la ciutat recorda l’entrada de les tropes de Jaume I a la vila d’Alzira l’any 1242.
La junta de portaveus aprovava per consens els noms dels protagonistas d’enguany. D’una banda, el Nou Basquet Alzira rebrà la insígnia en la modalitat d’esports, una entitat que complix 50 anys i que ha sigut la proposta del Consell local d’esports.

En l’àmbit de la cultura, la insígnia enguany és per al pintor Josep Francés per la seua fecunda trajectòria artística. En l’apartat d’activitat diverses, el periodista alzireny Salvador Enguix rebrà enguany la insignia per la seua trajectòria i la vinculació a Alzira que sempre ha mantingut en els seu treball a mitjans de comunicació, actualment a La Vanguardia.

La insignia d’humanisme enguany la rep el col•lectiu de la policía local que enguany commemora els 40 anys d’incorporació de la dona al servei, a més per la seua tasca durant la pandemia i finalment la insignia de la modalitat empresarial, enguany anirà a parar a les mans del Forn de Bernia, un forn que al 2022 complirà 125 anys de la seua fundació.

Les insignies d’or representen el major reconeixement de la ciutat a persones i col•lectius i és una tradició que siga consensuat el seu nomenament per tots els grups polítics de l’Ajuntament. Ahir precisament la junta de portaveus va prendre la decisió. Diego Gómez.

1 comentari a “Alzira fa públics els protagonistes de les insígnies d’Or del 2021”

Deixa un comentari