Alzira premiarà els millors esportistes en la Gala de l’esport el pròxim 19 de novembre

Alzira recupera la celebració de la gala de l’esport. Després de l’impasse de la pandemia, el consell assessor d’esports ja s’ha reunit per a preparar la próxima gala el 19 de novembre, un acte de reconeixement al mèrit esportiu.

Ahir va tindre lloc el Consell Assessor d’Esports al que van assistir representant dels clubs esportius locals per tal de determinar l’estructura de la gala que comptarà amb exhibicions en directe de diverses disciplines, a més, dels lliuraments dels premis. Com ja va ocórrer en la gala de 2019 hi haurà un «in memoriam» per tal de recordar als esportistes i a la gent vinculada a qualsevol dels clubs que ens hagen deixat al llarg d’estos dos últims anys. S’atorgarà una menció honorífica a una persona implicada en el món de l’esport local i, a més, continuaran lliurant-se quatre nominacions a proposta dels clubs, tal i com explica el regidor d’esports, Fernando Pascual.

S’atorgarà premi al millor esportista, tecnic o directiu de cada club, el millor i la millor esportista de l’any entre totes les entitats i finalment el Guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva Este últim guardó serà la proposta del Consell Assessor per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre.

Deixa un comentari