fbpx

Alzira presenta un pressupost de 41,3 milions d’euros per a 2021

Compartix la notícia

Es tracta d’un pressupost, segons el consistori, que, d’una banda, està preparat per a afrontar les despeses de la COVID-19 i, d’altra banda, per a continuar amb les projeccions de futur que l’equip de govern tenia previstes abans de l’arribada de la pandèmia. Els tres pilars fonamentals dels pressupostos continuen sent les polítiques d’igualtat i l’ocupació i a més, enguany, s’afig l’educació com una de les prioritats. Malgrat que la major part dels pressupostos prové dels impostos, no s’augmentaran per al 2021.

L’equip de govern aprovarà estos pressupostos este dilluns, 30 de novembre, durant un plenari extraordinari que es durà a terme esta vesprada. Uns pressupostos en els quals es redueixen les partides festives i culturals i se’n augmenten d’altres com la de les residències i centres de dia, que ha augmentat 135.000 euros, i la del fons de cooperació, que s’ha duplicat amb un pressupost de 60.000 euros. També augmenta la partida destinada a Medi Ambient en 300.000 euros i s’estudia la possibilitat de realitzar una tercera distribució de bons de comerç.

Pel que fa a les inversions, es destinaran 1,7 milions d’euros encara que la distribució estarà lligada a l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat i a la disposició dels remananets dels anys 2019, 2020 i 2021. Tot i això, l’Ajuntament d’Alzira obri una nova partida per a una intervenció integral de la Biblioteca i segueix amb l’aposta pel sostre del poliesportiu Fontana Mogort i les dependències de la Policia Local.

Segons l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, la pandèmia ha fet que la gestió dels pressupostos del 2020 haja sigut la pitjor de l’Ajuntament des de l’any 1982 i en este sentit, s’espera treballar per a millorar en 2021. Escoltem el regidor d’Hisenda, Albert Furió, i l’alcalde, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-30-novembre-2020_md_61115338_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari