Alzira presenta una nova edició de l’Agenda Educativa per al curs 2021/2022

La regidoria d’Educació i Infància ha presentat esta setmana l’Agenda educativa per al curs 2021/2022. L’edició d’enguany es publica novament en format digital per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries. Esta agenda que engloba totes les activitats escolars per al nou curs ja es pot consultar a la web de l’Ajuntament.

Amb esta Agenda Educativa es busca facilitar la coordinació de tota la comunitat educativa d’Alzira. L’agenda està elaborada pel departament d’educació en col·laboració amb les diferents àrees de l’Ajuntament i entitats del municipi. En 150 pàgines, arreplega les diferents activitats previstes al llarg de l’any tant en l’àmbit de l’educació formal com informal. Pilar Montalvà treballa a l’àrea d’Infància de l’Ajuntament d’Alzira.

Dividida per àrees, l’agenda consta d’una sèrie de fitxes on es pot consultar fàcilment les diferents activitats. Cada pàgina detalla l’objectiu que segueix una de les activitats, a qui està adreçada i qui l’organitza. La seua versió digital es pot consultar en l’apartat d’educació de la web de l’Ajuntament o, també, a les xarxes socials.

Deixa un comentari