fbpx

Alzira rebrà 470.000 euros de la Diputació per fer front a les conseqüències de la Covid-19Àudio 

Compartix la notícia

Alzira rebrà una quantitat de 470.000 euros de la Diputació de València per a fer front a les conseqüències de la pandèmia. Es tracta de la ciutat de la Ribera Alta que rebrà una major dotació econòmica per part de la Diputació, que repartirà al voltant de 5 milions d’euros entre els 35 municipis de la nostra comarca. Esta quantitat es suma als 514.000 euros del Fons de Cooperació, que la nostra ciutat ja va rebre el passat mes de març. Esta quantitat pretén dotar els municipis de recursos econòmics, a lliure disposició, per afrontar les conseqüències de la crisi de la Covid-19 i es destinaran especialment a comerç i industria, segons ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.
La Diputació de València ha aprovat per unanimitat en el ple d’abril una injecció extraordinària de 40 milions d’euros als ajuntaments de la nostra província.
A més, el ple també ha donat llum verda al pla d’inversions 2020-2021, que dota Alzira amb 1.155.000 euros, els projectes del qual començaran a executar-se quan finalitze l’estat d’alarma.
Recordem que l’Ajuntament té previst destinar estos diners al Casal Jove, les noves dependències de la Policia Local i la millora de les instal·lacions esportives. D’altra banda, hui mateix les ajudes municipals també comencen a arribar a les famílies alzirenyes més vulnerables.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-29-d-039-abril-2020_md_50543870_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari