Alzira rep el 4t Cicle de Jornades sobre Emprenedoria d’Economia Social i Sostenible

Hui s’ha celebrat a la Casa de la Cultura una jornada del 4t Cicle de Jornades sobre Emprenedoria Economia Social i Sostenible. Una activitat en col•laboració de l’Aulaempresocial de la Universitat de València i la Diputació de València. En estes jornades s’han tractat temes de sostenibilitat i Agenda 2030 en dos tales redones i dos conferències.
Des de les 10:00 del matí s’han dut a terme dos conferències, “Sostenibilitat i Agenda 2030” a càrrec de la catedràtica de dret financer Pilar Alguacil Marí i “Activitats interactives en empresa sostenible” amb la doctora en Organització d’Empreses Alicia Mas Tur.
A més, han fet dues taules redones. Una al voltant de com fer una empresa sostenible i altra sobre bones pràctiques per a la sostenibilitat amb la participació de Patatas Lázaro i Caixa Popular. La catedràtica i directora d’Empresocial, Pilar Alguacil Marí, ha explicat que enguany s’han centrat en les empreses sostenibles en estes jornades.
Abans d’Alzira altra d’estes jornades s’havien realitzat en Torrent, i està previst que es facen en Albalat de Sorrells a més de L’Eliana, Llíria, Titaguas, Port de Sagunt i Chiva. Des de l’organització tracten d’arribar a la major població possible per donar a conèixer bones pràctiques d’emprededuria.

Deixa un comentari