fbpx

Alzira rep un reconeixement a l’excel·lència en Serveis Socials per la seua inversió social en 2019

Compartix la notícia

Es tracta d’un guardó que dona l’Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials i que premia els ajuntaments que tenen una inversió social superior als 100 euros per habitant. Alzira, que invertix més de 113 euros per habitant, és un dels 34 municipis que ha dedicat més pressupost a la despesa social en 2019 que en l’anterior pressupost i ha destinat més del 10% del pressupost no financer a la despesa social.

L’estudi està elaborat amb dades de 384 ajuntaments de més de 20.000 habitants, la inversió social global dels quals va ascendir un 10% més que en l’exercici anterior. Des de la Regidoria de Serveis Socials han destacat que Alzira és l’únic municipi de la Comunitat Valenciana en rebre este reconeixement pel 2019 i han agraït els treballadors i treballadores del departament per fer-ho possible.

D’altra banda, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha rebut el Premi Europeu de Serveis Socials 2020 pel procés participatiu de la nova Llei de Serveis Socials. La conselleria ha agraït l’Ajuntament d’Alzira i, concretament, el departament de Serveis Socials, la seua implicació en el projecte, en el qual ha participat al formar part de la xarxa de laboratoris de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana.

Segons ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, la seua aportació ha consistit en formar part dels laboratoris socials de conselleria i proposar idees i informació per tal d’analitzar com es pot implementar la nova llei de Serveis Socials. Tot i que el premi és per a la Conselleria, la regidora ha celebrat la noticia i ha assegurat que continuaran treballant en col·laboració. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-12-gener-2021_md_63797722_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari