Alzira ret homenatge a Llorenç Giménez

L’Ajuntament d’Alzira ret una vegada més homenatge al contacontes Llorenç Giménez. Hui ho ha fet amb la col·locació d’una placa commemorativa a l’olivera que es va plantar en el seu record al Mirador del Xúquer. El consistori pretén amb açò que es recorde Llorenç Giménez com una figura clau en la defensa de la llengua i la cultura valenciana.

Es tracta d’una peça de ceràmica fabricada pel professor de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques, Jaume Romero. Una peça que està inserida sobre un gran bloc de pedra que pertany a l’antic pont de Sant Bernat. Així és com des de la regidoria de cultura es vol agrair a Llorenç Giménez la seua aportació en l’àmbit educatiu i social amb la difusió de contes, rondalles, llegendes i acudits.

No obstant això, a banda de l’olivera, l’Ajuntament retrà homenatge de nou a Llorenç el pròxim 17 d’octubre, si les circumstàncies sanitàries ho permeten. Serà amb un acte familiar al Mirador del Xúquer en el qual es farà una sessió de contacontes al voltant de l’olivera.

Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari