fbpx

Alzira subvenciona les matrícules i el primer quadrimestre a les escoletesÀudio 

Compartix la notícia

La regidoria d’Educació i Infància ha anunciat que les matrícules per al curs 2020/2021 a les Escoles Infantil Municipals Llepolies, Infants i la Muntanyeta, seran gratuïtes per a tots els xiquets i xiquetes. Una mesura que tindrà un cost de 25.000 euros per a l’Ajuntament. Cal recordar que en el cas dels nascuts en 2018, l’escolarització en les aules de 2 a 3 anys continua sent subvencionada al 100% per a tot el curs.

Els pares i mares podran presentar les sol·licituds del 22 al 29 de maig de manera telemàtica a sedeelectronica.alzira.es. En cas de voler presentar-la de manera presencial es podrà recollir el sobre a partir del dia 20 de maig a l’escoleta Llepolies.
Pel que fa a la publicació de llistes, per tal d’evitar els desplaçaments s’informarà de manera telefònica a partir del dia 9 de juny per a les llistes provisionals i del 15 de juny per a les definitives.

Pel que fa a la sol·licitud del bo infantil de la Generalitat per a l’alumnat admés nascut a 2019, està per confirmar el període per part de la Conselleria d’Educació per a demanar-lo. Escoltem la regidora d’educació, Maria Calvo.

      matricules-gratuites-les-escoletes-municipals-13-de_md_50990253_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari