AMCOR fa una donació de productes i diners en metàl·lic a Norte Perdido i Novaterra
Donarà 2.000 euros i 800 mascaretes a cada entitat

L’empresa alzirenya AMCOR fa una donació de productes i diners en metàl·lic a Norte Perdido i Novaterra. Amb esta aportació, de 2.000 euros i 800 mascaretes per a cadascuna, les dues entitats socials, que treballen conjuntament amb l’àrea de Serveis Socials i Innovació Social de l’Ajuntament d’Alzira, podran cobrir les necessitats bàsiques de la població vulnerable amb la qual treballen.

La donació s’ha portat a terme al saló d’actes del Centre de Participació ciutadana on han estat presents l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, el director General d’AMCOR, Anton González i el cap de RRHH, Miguel Ángel Hervás, els quals han materialitzat l’entrega de la donació al gerent de Novaterra, Emili Altur. Per la seua banda l’ONG El Norte Perdido, rebrà el seu donatiu els pròxims dies a les dependències de l’empresa.

L’alcalde Diego Gómez, ha agraït a AMCOR el seu gest ja que estes entitats locals, podran desenvolupar la seua tasca de millorar les condicions i la qualitat de vida dels sectors més vulnerables amb esta aportació. Mentre que la regidora Marina Mir ha recordat que la línia d’acció comunitària de l’Àrea de Serveis Socials e Innovació Social aposta per estes iniciatives, especialment en estos moments tan excepcionals i adversos per al conjunt de la societat. Escoltem les paraules de la regidora:

Ir a descargar

Deixa un comentari