Amics de la Murta demana acords polítics per a salvaguardar el Paratge Natural

Compartix la notícia

Amics de la Murta lluita per la salvaguarda del Paratge Natural Municipal. L’entitat ha proposat a l’Ajuntament un pacte en què tots els grups polítics arriben a acords per la defensa de la seua flora, fauna i el patrimoni arquitectònic. Per fer-ho, al·ludix a la necessitat de crear un òrgan executiu de gestió i finançament en el qual es puguen debatre totes les qüestions referents a la protecció de l’antic monestir i el paratge que l’envolta.

L’Associació incidix en la seua petició de crear un òrgan que estiga presidit per l’alcalde d’Alzira i format per totes les regidories i associacions que tenen alguna competència en el paratge i també amb representació dels partits de l’oposició. Al parer d’Amics de la Murta, el Pla d’Usos del Paratge, impulsat per l’Ajuntament d’Alzira, es va aprovar massa ràpid i sense consens.

Així, l’Associació considera que “este òrgan seria el sistema perfecte per prendre junts les decisions que afecten a la Murta i, a més, elaborar un pla de treball a curt, mitjà o llarg termini, d’accions i activitats que puguen realitzar-se en este Paratge Natural Municipal”.
Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-27-febrer-2020_md_48282562_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari