Amnistia Internacional celebra demà una taula redona sobre els drets humans

Amnistia Internacional tancarà a Alzira la seua Trobada Escolar Autonòmica sobre Drets Humans. Amb este motiu s’organitza demà a les 17:30 al Claustre de la Casa de la Cultura una taula redona sobre drets humans on participaran la Fundació Cepaim i Balloona Matata.
En esta taula redona les entitats posaran en comú les seues experiències, idees i plans d’acció sobre la llibertat d’expressió i el dret a la protesta. En l’acte participaran Fernando Flores d’Amnistia Internacional, Simón Jadue Tobar de Cepaim i María Escalona Ponce de Ballona Matata. Amb la col•laboració entre entitats s’espera aconseguir conscienciar dels reptes que afronten la joventut i l’activisme de drets humans. Segons la coordinadora de l’Equip en Drets Humans d’Amnistia Internacional Comunitat Valenciana, Empar Bria, els reptes passen per aconseguir evitar la repressió a les protestes.
Este esdeveniment constituirà la cloenda a la Trobada Escolar d’Educació en Drets Humans, un grapat de joves de diverses comarques, des del Baix Vinalopó a la Ribera, pertanyents a la Xarxa Escoles de Drets Humans d’Amnistia Internacional i que treballaran unes sessions interactives al llarg de la jornada a la Casa de la Cultura. Esta taula redona estarà oberta a la població general, la finalitat és dels Drets Humans.

Deixa un comentari