Art al Carrer aconseguix recaptar 750 euros per a CEPAIM a través de les il·lustracions solidàries

Art al carrer tancà el dissabte la seua setena edició amb un rècord d’afluència. Des de la Regidoria de Cultura han valorat molt positivament que els espectacles han rebut molta gent, en una edició que a més, expliquen, va tindre la bona sort de gaudir de bon oratge.
El festival va començar a les cinc i mitja del divendres, amb l’actuació de teatre musical intinerant The Wolves de la companyia La Fam i va acabar el dissabte a les deu i mitja de la nit en un concert de Lulú i los tigretones. Més de 30 actuacions van tindre lloc entre les dues en espais diferents com la plaça del Forn, la Plaça Alborxí o la Plaça Major. Una de les més destacades va ser la Jornada d’Il•lustració d’Alzira, que va aconseguir recaptar 750 euros per a CEPAIM a través de les il•lustracions solidàries que feien els diferents artistes. Pel que fa a la iniciativa Alfred Aranda, regidor de Cultura, ha explicat que es tracta d’una edició històrica per la participació.
A més, ha explicat que el cartell original de la Jornada d’Il•lustració de Xavier Monsalvatje d’enguany ha sigut emmarcat i passarà a ser una obra del fons d’art de l’Ajuntament d’Alzira.

Deixa un comentari