AVA-ASAJA lamenta que el Consell es negue a tramitar les ajudes de la passada campanya

Compartix la notícia

L’Associació Valenciana d’Agricultors lamenta que la conselleria d’Agricultura no haja complit encara  la promesa que va fer durant la passada campanya citrícola d’atorgar unes ajudes de mínims, dotades d’un pressupost de 8.000.000€ per alleujar la situació de crisi que viuen els citricultors valencians. AVA assegura que les ajudes estaven tramitant-se i es paralitzaren en convocar-se les eleccions autonòmiques del passat mes de maig, amb el prejudici que suposa per als llauradors que encara les esperen .

I és que la campanya citrícola 2018/2019 ha estat la pitjor que es recorda en dècades, amb unes pèrdues que ascendeixen als 305 milions d’euros. Davant d’estes circumstàncies, la Generalitat Valenciana es va comprometre a publicar unes ajudes de mínims destinades als citricultors valencians que havien patit les conseqüències d’una campanya desastrosa.  Segons explica el secretari general de l’AVA José Salvador Torres,  la Consellera d’Agricultura de l’anterior legislatura, Elena Cebrián, es negar a tramitar les ajudes destinades a les explotacions citrícoles de la Comunitat Valenciana per la convocatòria d’eleccions .

Torres lamenta que el Consell no haja complit amb la paraula donada i també el fet que l ’administració no mostre empatia per la dolenta situació que travessa el camp valencià.

Compartix la notícia

Categories El Camp

Deixa un comentari