CCOO demana que l’Hospital informe sobre ampliacions i la situació en urgències

Este matí s’ha reunit el Consell de Salut del Departament de la Ribera per tractar les inversions previstes, entre d’altres assumptes. Des de Comissions Obreres, s’ha demanat que la gerència de l’Hospital de la Ribera informe del calendari previst per a cada una de les ampliacions, així com de la situació al servei d’urgències.

CCOO assenyala que algunes deficiències estructurals porten arrossegant-se molts anys. Al 2018, en el moment de la reversió, la Conselleria es va comprometre a realitzar les inversions necessàries en personal i en infraestructures. El sindicat celebra que part d’estes inversions promeses puguen fer-se realitat, però lamenten les mancances que professionals i pacients porten suportant estos cinc anys.

Pel que fa al servei d’urgències, Comissions demana també al Consell que la gerència de l’Hospital, tenint en compte les limitacions estructurals que hi ha, informe de les solucions organitzatives i de gestió urgent que hi ha previstes per a evitar la saturació. El sindicat recorda que els treballadors i treballadores d’urgències estan concentrant-se cada setmana per la qualitat assitencial i la dignitat dels pacients.

Deixa un comentari