Comissions Obreres denuncia la saturació del servei telefònic de l’Hospital de la Ribera.

Compartix la notícia

El sindicat advertix de la falta de personal als serveis administratius i assegura que, tot i les circumstàncies de la pandèmia, el percentatge de contractacions d’estiu d’enguany ha sigut inferior al de l’any passat. A més, CC.OO dona suport a les protestes del CSIF i els metges d’urgències i assegura que l’Hospital necessita una reforma de les instal·lacions.

En este sentit, el sindicat explica que l’Hospital de la Ribera no complix amb les ràtios de personal d’altres departaments de salut la qual cosa provoca una sobrecàrrega assistencial per al personal sanitari i administratiu que empitjora el servei a la ciutadania. En concret, el sindicat fa referència a la necessitat de contractar personal d’admissió que puga fer front a l’augment considerable de les telefonades que s’ha produit arran de la pandèmia.

CCOO demana a més a a la gerència de l’Hospital que s’habilite un circuit diferenciat entre pacients de patologies respiratòries i la resta de pacients. Una demanda que, assegura el sindicat, ja s’ha fet en reiterades ocasions però que, encara no ha obtingut cap resposta.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-d-agost-2020_md_55320285_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari