CCOO Ribera-Safor celebra una assemblea a Alzira per parlar sobre plans d’igualtat i bretxa salarial

CCOO Ribera-Safor ha celebrat este matí una assemblea a Alzira sobre el 8 de març i els plans d’igualtat. El sindicat ha centrat este acte a resaltar les mesures que aconseguixen la igualtat laboral als centres de treball i l’eliminació de totes les bretxes de gènere.

Sota el lema ‘La igualtat és un pla que funciona’, l’acte ha destacat l’acció sindical diària en la lluita per la igualtat, que es materialitza en la negociació de millors condicions en els convenis col·lectius i els plans d’igualtat. Andrés Bermejo, secretari general de CCOO Ribera-Safor, explicava que a la nostra comarca al voltant del 60-70% de persones aturades són dones i que l’administració i les empreses han d’apostar per elles.

La secretària de la Dona de CCOO Ribera-Safor ha destacat el paper de les delegades i del sindicalisme feminista. L’assemblea també ha servit per determinar les causes de la diferència del 20% entre el salari mitjà de dones i homes en comput anual. Cloti Iborra, secretaria de Dones i Igualtat de CCOO PV, explicava que esta bretxa és estructural i té a veure amb les jornades parcials i els sectors i llocs de treball que habitualment ocupen les dones.

Deixa un comentari