Ciutadans acusa el govern municipal de no agilitzar l’eliminació de barreres arquitectòniques
Mir: "Sí existixen ajudes que poden demanar els ciutadans"

Cs Alzira critica que el govern municipal rebutge agilitzar l’eliminació de les barreres arquitectòniques. Des d’esta formació política es volia que l’Ajuntament instara l’executiu central i a la conselleria a impulsar estes ajudes per a les persones que han de posar ascensors i rampes als seus edificis.

La regidora Clara Aledón ha explicat que Ciutadans va proposar instar el govern central i conselleria accelerar les ajudes i fins i tot vam defensar una partida municipal per als alzirenys que ho necessiten. Segons Ciutadans, la conselleria no convoca les ajudes per a majors de 65 anys des de fa 2 anys i les que hi ha cobrixen molt poc. Clara Aledón.

Per a la seua banda, la regidora de serveis socials, Marina Mir, va explica que per part de la conselleria d’habitatge i d’igualtat estan llançant linies de subvencions, hi ha tres ajudes i si que s’han convocat a més del plan Renhata. Totes estes ajudes es poden demanar per part del veïns i veïnes i per part de les comunitats de propietaris. Informació d’ajudes que els alzirenys i alzirenyes tenen a l’abast a l’Oficina comarcal d’habitatge.

Deixa un comentari