Comencen els actes presencials de la setmana fallera més atípica
Comença l’ofrena a la Mare de Déu del Lluch al Santuari de la ciutat, ubicat a la Muntanyeta de Sant Salvador

Comencen els actes presencials de la setmana fallera més atípica a Alzira amb l’ofrena a la Mare de Déu del Lluch al Santuari de la ciutat, ubicat a la Muntanyeta de Sant Salvador. La Junta Local Fallera d’Alzira ha elaborat un calendari d’actes per tal de commemorar la festivitat de les Falles, sempre complint amb les mesures restrictives decretades a causa de la pandèmia. En este sentit, a partir de hui i fins al dimecres, 17 de març, qualsevol faller, fallera, alzireny o alzirenya pot realitzar la seua ofrena a la patrona de la ciutat en l’horari de 17:30 a 20:30 hores.

No obliden que l’ús de mascareta és obligatori i que, dins del temple, s’ha de respectar la distància de seguretat i l’aforament màxim de 10 persones. D’altra banda, el dijous, dia 18 de març, serà el torn de les Falleres Majors i les 35 comissions de la ciutat en horari de 17.00 a 20.00 hores. Tal com va destacar als micròfons d’’El dia per Davant’ el vicepresident de la Junta, Alfredo Garés, es tracta d’una ofrena molt volguda malgrat que no es podran vore les vestimentes típiques valencianes. L’escoltem:

Ir a descargar

D’altra banda, els dies 17, 18 i 19 de març també tindrà lloc la “despertà virtual” que es convertirà en l’encesa d’una traca al lloc on es planten els monuments fallers i als domicilis de les Falleres Majors d’Alzira. En este acte, es recomana evitar concentrar a més de 4 persones i que, a banda, està totalment prohibit disparar altres elements pirotècnics en eixe moment. Finalment, la Missa de Sant Josep tindrà lloc a les 11:30 hores en l’Església de Santa Caterina. Tornem a escoltar al vicepresident de la Junta, Alfredo Garés:

Ir a descargar

Deixa un comentari