Compromís amb el Xúquer i la Política d’Aigües de la Unió Europea

Hui Compromís ha celebrat un acte en el nou embarcador de piragües del Poliesportiu Jorge Martínez Aspar per tractar la temàtica del Xúquer i la Ribera dins les polítiques d’aigües de la Unió Europea.

A l’acte han acudit Jordi Sebastià, candidat al Parlament Europeu per Compromís per Europa, Diego Gómez candidat de Compromís a l’alcaldia d’Alzira, Florent Marcellesi, eurodiputat per Equo i Lorena Calatayud, candidata a l’alcaldia de Més Compromís per Algemesí.

Després de fer una volta en piragua per les aigües del riu, Diego Gómez ha manifestat la necessitat de tenir en compte el valor paisatgístic del Xúquer i donar espais a la ciutadania per poder gaudir-lo.

Per la seua part Jordi Sebastià, ha reivindicat la necessitat de seguir lluitant en Europa per fer un bon ús de les nostres aigües i revertir una situació que durant molts anys ha malbaratat els recursos hídrics.

Florent Marcellesi ha volgut deixar constància de la importància que tenen les zones hídriques com el Xúquer tant per a l’agricultura com per al medi ambient i ha explicat que és necessari que s’impose a tot el país la Directiva Marc de l’Aigua.

Darrerament Lorena Calatayud ha explicat que la creació de sinèrgies esdevé necessària en la reivindicació d’un riu com el Xúquer que uneix els municipis més que qualsevol altra carretera.

cof

Deixa un comentari