Compromís recorda al PP que votà a favor de l’entrada de cítrics de Sud-àfrica

Compromís critica el PP per assegurar que ara alerten de l’entrada de cítrics de Sud-àfrica per Vigo perquè, tots els partits, excepte la coalició valencianista ratificaren  un acord, que ells consideraren letal per a l’agricultura mediterrània.  Compromís a més, ha  recordat que PP i PSOE  impediren fer de Castelló el port d’entrada dels cítrics de tercers països a Espanya.

Compromís ha reiterat que davant les amenaces constants que està ocasionant l’acord comercial entre la UE i els cinc països de Sud-àfrica, existeix una responsabilitat directa de tots els partits que van votar en el Senat el darrer pas per ratificar l’acord . Igualment, la coalició ha recordat com tant la ministra Garcia Tejerina per part del PP como després el ministre Planas del PSOE s’han negat també a les peticiones fetes per Compromís des del Senat demanant aplicar la clàusula de salvaguarda d’este acord .

Compromís també ha recordat com ja demanaren, sense èxit, pel vot en contra de PP i PSOE, ubicar a Castelló un únic port d’entrada autoritzat per als cítrics procedents de Sud-àfrica per la seua proximitat als punts de reexportació als mercats comunitaris.

 

Imatge Levante – emv

Deixa un comentari