Conselleria es reunirà amb representants de l’Hospital per avançar en el conveni col·lectiu

La Conselleria de Sanitat acollí ahir el Comitè d’Empresa de l’Hospital de la Ribera en la seua protesta mensual devant la falta de negociació d’un nou conveni col·lectiu per al personal subrogat. La concentració va tenir lloc a les portes del Palau de la Generalitat.

Els representants del personal sanitari subrogat per la Conselleria denuncien que les seues condicions laborals no han canviat des de la reversió de l’hospital a la sanitat pública el 2018. Motiu pel que des de fa tres anys reivindiquen la negociació d’un nou Conveni Col·lectiu. En desembre de 2019 començaren a fer estes concentracions mensuals cada segon dimarts de mes. Ahir, la concentració tingué lloc a les portes del Palau de la Generalitat, on el comité va ser rebut per dues representants de Conselleria i un representant de Presidència. Enrique Martínez, president del Comitè d’Empresa de l’Hospital de La Ribera, espera que este encontre servisca per impulsar les negociacions.

Amb tot, els membres del Comité asseguren que continuaran amb les seues protestes fins arribar a un acord per a este Conveni Col·lectiu que haurà de regular les condicions dels treballadors subrogats per la sanitat pública.

Deixa un comentari