fbpx

Demà a les 12 del migdia sonaran pasdobles contra la Covid-19 des dels balcons valencians

Compartix la notícia

Els pasdobles Paquito el Chocolatero i Amparito Roca sonaran demà a les 12 del migdia a tot el territori valencià. I és que els musics valencians tocaran contra el coronavirus, mitjançant una convocatòria de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i el còmic Eugeni Alemany. La iniciativa s’ha batejat amb el nom “Festival de Balcons” i pretén animar la quarantena en un dia tan especial per a tots els valencians. Alzira es va avançar a este moviment el passat dilluns de la ma d’un grapat de músics alzirenys, que ja eixiren als seus terrats a tocar algunes obres.
El COVID-19 ens ha deixat sense Falles, però no sense música. Els més de 43.000 músics de la Comunitat trauran demà els seus instruments al balcó per celebrar Sant Josep i animar tot el veïnat. Així ho van fer el músic alzireny Toni Mata en companyia del seu cosí i d’altres músics que s’uniren al compàs de cançons falleres com L’amapola o Xàbia. En els dies difícils que estem vivint, Mata assegura que la música és un remei infal·lible per a animar-nos i recordar-nos que, malgrat que no estem celebrant-ho al carrer, són dies de Falles.
Els músics alzirenys estaven preparant-se per la que serà la gran convocatòria de músics del dia de Sant Josep. Toni Mata assegura que cap virus podrà infectar mai la seua passió per la música.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-marc-2020_md_49055348_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari