Demà s’inicia lainscripció per a obtindre plaça a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira

Demà s’inicia el període d’inscripció per a obtindre plaça a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira per al curs 2021/2022. Les persones que vulguen cursar estudis de llengües a Alzira o els aularis d’Algemesí, Carlet i Carcaixent, poden enviar la seua sol·licitud de forma telemàtica fins al 28 de juny al web de l’Escola Oficial d’Idiomes a l’apartat d’Admissió i Matrícula.

El 9 de juliol es publicaran les llistes de les persones que han estat admeses i, a partir del 12 de juliol, es podrà formalitzar la matrícula. En este cas, cal presentar la documentació de manera presencial a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira, tenint en compte que romandrà tancada tot el mes d’agost. Quan totes les places estiguen formalitzades, s’obrirà un nou període d’inscripció extraordinari entre el  15 i el 19 de setembre amb l’adjudicació de places el 23 de setembre. La matriculació tindrà lloc del 20 al 30 del mateix mes. Escoltem a Alessandra Pavanello, vicedirectora de la EOI d’Alzira:

En cas que sobren places es publicarà l’oferta el 5 d’octubre. Recordem que els idiomes disponibles són anglès, francés, alemany, italià i valencià. A més, una de les novetats és que enguany les proves de nivell només es realitzaran en el mes de setembre i la preinscripció de les mateixes és de l’1 al 6 de setembre.

Deixa un comentari