El 18 de juny arranca la càtedra d’Innovació i Recerca CLAU-IDEA

La Càtedra d’Innovació i Recerca CLAU-IDEA alça el vol el pròxim 18 de juny. El conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València (UPV) i l’Ajuntament d’Alzira enceta el seu programa d’activitats amb la jornada sobre l’Estat de la Sanitat Vegetal en el caqui que tindrà lloc a la nostra ciutat. L’objectiu és escoltar als llauradors, tècnics i cooperatives per tal d’aportar solucions als seus problemes.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha assenyalat que es tracta de la primera via directa de col·laboració entre Alzira i la UPV a l’àmbit de l’agricultura i l’agroalimentació. En este sentit, ha recordat que es tracta d’un dels sectors més importants de la comarca, ja que ha permés mantindre el creixement econòmic en temps de pandèmia.

Per la seua banda, el director de la càtedra, Bernardo Pascual, ha assenyalat que la jornada que tindrà lloc el pròxim divendres, 18 de juny, intentarà recollir les opinions dels llauradors, els problemes als quals han de fer front i aportar solucions per a les problemàtiques del sector.

Deixa un comentari