El 20 de juliol comença la 3ra edició del SBA Festival

El pròxim dissabte 20 de juliol Alzira acollirà la tercera edició del Festival SBA al Recinte Firal. Un esdeveniment amb dos escenaris, 14 artistes i 12 hores de música ininterrompuda que reunirà artistes de tota la geografia espanyola com Varry Brava i Cariño i artistes urbans com Charly Efe, Ambkor i Kinky Boy. A més, l’àrea techno acollirpa els DJ internacionals Fabio Florido i Jual Jeweil.

L’esdeveniment musical de la capital de la Ribera que ja ha venut més de 1200 entrades comportarà amb dos grans espais musicals diferenciats, zones VIPS especials, 130.000W de so i una ambientació i il·luminació a l’altura de les grans produccions musicals.

S’espera que l’àrea Tecno del Festival, produïda per la sala Barraca, siga una de les més potents i importants ja que reunirà djs internacionals que participen en festivals de renom com Tomorrowland o Ultra.  El segon escenari dedicat a l’indi-pop i la música electrònica en directe tancarà el seu cartell amb els disjoqueis locals Carlos Villalba i Bernat Camarasa i la dj alzirenya Innmir actualment una de les més importants als festivals d’indie-pop-electrònic de tot el país.

Poden adquirir la seua entrada de manera anticipada a la pàgina web www.sbafestival.com o presencialment a les taquilles del Gran Teatre dimarts i dijous de 19:30 a 21:00.

Deixa un comentari