El 40,3% de les primeres visites a l’UCA en 2019 estan relacionades amb l’addicció a l’alcohol

Compartix la notícia

Més del 40% de les primeres visites a la Unitat de Conductes Addictives durant l’any 2019 estan relacionades amb l’addicció a l’alcohol. L’UCA, integrada en l’equip de Salut Mental del Departament de Salut de La Ribera, ha atés, l’any passat any, un total de 131 casos nous, el que suposa que l’alcohol és la substància principal per la qual els i les pacients han acudit a esta Unitat i el segon factor de risc més important per a la salut, després de la hipertensió arterial.

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial Sense Alcohol, el pròxim diumenge, 15 de novembre, l’UCA del Departament de Salut de la Ribera ha volgut recordar que les persones amb problemes relacionats amb l’alcohol poden tindre qualsevol perfil, ja que el consum d’esta substància està molt normalitzat.

Els recordem que l’Unitat de Conductes Addictives de La Ribera està atesa per un equip multidisciplinari de professionals de la medicina, la psicologia i l’infermeria i està ubicada junt al Centre de Salut d’Alzira, al carrer La Pau. Escoltem la Dra. Concepción Vila, de l’UCA de La Ribera, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-13-novembre-2020_md_60359014_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari