fbpx

El calendari municipal per a 2021 està dedicat al Gran Teatre amb motiu del seu centenari

Compartix la notícia

El pròxim dijous, 17 de desembre, es posarà a la venda al MUMA este calendari amb el tema “Cent anys del Gran Teatre, 1921-2021”, per al qual la Regidoria de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament d’Alzira ha escollit quinze imatges del Gran Teatre que il·lustren la portada, els dotze mesos de l’any i la contraportada del calendari.

Estes instantànies reproduixen diferents aspectes del Gran Teatre, com el primer teló amb el qual es va inaugurar, que reproduïa una imatge del Pont de Sant Gregori i que va ser víctima de les flames en l’incendi de 2004. A més, a les fotografies del calendari també apareixen actes celebrats en el Gran Teatre, com presentacions falleres o el concert de Santa Cecília de la Societat Musical d’Alzira.

L’edició d’enguany compta amb 5.000 exemplars, dels quals 4.000 es posaran a la venda a un euro, i els 1.000 restants es distrubuiran gratuïtament a associoacions culturals i festives, a les administracions locals i a altres espais com farmàcies, hotels, museus o l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Escoltem la regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-11-desembre-2020_md_62195301_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari