El centre Carme Picó reb 434.000€ d’inversió

El  centre Carmen Picó ha millorat les seues instal·lacions amb una inversió de 434.000€ per part de la Conselleria de Benestar i Polítiques Inclusives. La residencia i centre de dia que atén a gent amb diversitat funcional de tota la comarca ha millorat tant les instal·lacions de l’edifici com el seu equipament.

Actualment 89 persones amb diversitat funcional intel·lectual acudeixen cada dia al centre Carmen Picó, 75 en residencia inclosa i la resta amb servei diürn. L’equip de professionals que els atenen està format per 64 persones de diferents disciplines.

Les millores han consistit en la protecció de l’edifici contar incendis, treballs de pintura i tancat de les instal·lacions, millores en la climatització, remodelatge d’algunes estàncies i banys i renovació de moblatge i equipament informàtic.

Este matí  ha visitat el centre el director general de Institut Valencià d’Atenció Socio Sanitària, Ángel Bonafé qui ha afirmat que hi ha previstes noves inversions en el Carmen Picó per a 2019 i al mateix temps ha criticat la deixadesa de l’anterior consell en les residencies i centres de dia com el Carmen Picó.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”” width=””]

      Alzira Ràdio

[/box]