El Comité d’Empresa del departament de salut de la Ribera dóna un mes per evitar la vaga

L’Assemblea de Treballadors de la Ribera ha decidit per unanimitat donar un mes per resoldre els conflictes oberts amb Gerència i Conselleria abans d’anar a la vaga. Així, s’han suspés les concentracions previstes per a estos dies.

Ahir per la vesprada es va celebrar una assemblea a l’Hospital de la Ribera per debatre la convocatòria de vaga al departament. El Comité d’Empresa va informar de la reunió mantinguda amb la Direcció eixe matí, en què hi va haver predisposició a solucionar els problemes més urgents del personal laboral, com l’increment de la jornada i els canvis de torn per a 2023.

A l’assemblea, també es va tractar la negociació d’un nou conveni col·lectiu, que porta més de quatre anys oberta. Els assistents votaren per unanimitat deixar un mes per resoldre estes qüestions i, si no, anar a la vaga. Des del Comité d’Empresa asseguren que la seua voluntat és dur a terme les reunions pertinents amb Gerència i Conselleria, per la qual cosa interrompen les concentracions a la porta de l’Hospital.

Deixa un comentari