El concurs d’escaparatisme amplia els premis en la seua XXII edició

El Concurs d’Escaparatisme complix enguany 22 anys i incorpora dos premis nous. El Premi d’Artesania reconeixerà els aparadors amb un treball manual més evident i el Premi a la Integració de Producte valorarà la integració del producte principal amb la resta d’elements de l’aparador.

El primer premi serà de 800 euros i suposarà la participació gratuïta en la Fira Comercial de 2023. El segon premi tindrà una dotació de 500 euros. El tercer de 300. I la resta de 150 euros. Tots els premis seran abonats a la Targeta d’Alzira, una iniciativa que es va posar en marxa amb l’objectiu que estes ajudes repercutisquen en un estímul a l’economia i al comerç local. A banda d’estos premis, hi haurà dos més que es concediran per votació popular a través de Facebook, per a la qual cosa els establiments comercials interessats hauran d’enviar una foto del seu aparador al correu de comunicació d’IDEA.

La participació està oberta fins al 9 de desembre. El dimarts 13 de desembre, el jurat visitarà els aparadors fer a fer la valoració. I finalment, els premis es lliuraran al Saló de Plens de l’Ajuntament el dimecres 21 de desembre. Teresa Pons, tècnica del Servei d’emprenedors i assessorament empresarial d’IDEA, explica que l’acte d’entrega de premis es fa en directe per a reunir a tots els participants.

Deixa un comentari