El disseny de vivendes bioclimàtiques al Torretxó Baix valorarà les peticions de més de 150 persones

El projecte de construcció de vivendes bioclimàtiques a Alzira continua en marxa. L’Ajuntament d’Alzira ha rebut 50.000 euros per iniciar el projecte bàsic i el proper dilluns, es reunirà amb els guanyadors de l’Europan 16 i els tècnics d’urbanisme per començar amb el disseny dels 50 primers pisos. A hores d’ara, el projecte compta amb una subvenció de la Conselleria d’Habitatge de 1.750.000€.

Més de 150 persones han participat en l’enquesta que el consistori va preparar per saber quines eren les necessitats de les persones interessades, una enquesta que contiunua oberta. Sara Garés, regidora d’Urbanisme, explica que el disseny dels habitatges tindrà en compte les peticions de la ciutadania, i que la majoria demanen habitatges de dos i tres habitacions.

Este projecte d’urbanització al Torretxó Baix preveu la construcció de vivendes bioclimàtiques que podran llogar-se per menys de 500€, i que utilitzaran materials nobles i permetran un gran estalvi energètic. A hores d’ara, encara està en marxa la fase de selecció de l’agent urbanitzador, a l’espera del Pla d’Actuació Urbana. En esta zona, també s’ubicarà el nou edifici de la Policia Local, el parc de bombers i l’heliport del GERA.

Deixa un comentari