El Festival Art al Carrer enceta esta vesprada un seguit de més de 30 espectacles per al cap de setmana

Des d’esta vesprada a les cinc i mitja fins a la nit del dissabte, els carrers d’Alzira es voran envaïts per l’art en diverses modalitats amb la setena edició d’Art al carrer. En un dia i mig es concentraran a diversos punts de la ciutat més de 30 actuacions i comptarà amb la participació de 22 companyies. Espectacles de circ, màgia, cant, música de diversos estils des de la més clàssica a la mes innovadorA, dansa clàssica, flamenc, dansa urbana, teatre, clown, acrobàcies i tot amb la participació de companyies i artistes referents del panorama nacional i artistes de casa.
El tret d’eixida el donarà la companyia La fam de Castelló esta vesprada a les cinc i mitja a la plaça Major amb xanquers i molta música. A partir d’ahí, cal triar als diversos espais on acudir: teatre des de Càceres al parc Pere Crespí, percussió a la plaça del Mercat, comèdia a la Plaça del Forn, dansa a la plaça Alborgí, música lírica a la plaça Cassassus o l’espectacle de circ flamenc arribat des de Córdoba, Sin Ojana, a les deu i mitja a la plaça del Carbó. Això només hui. Demà continua amb més activitats i actuacions.
Demà a més, el carrer Escoles Pies acull la Jornada de la ilustració d’Alzira, amb les parades de 26 il•lustradors treballant en directe a les Escoles Pies amb música, un torn per a fer peces de ceràmica, raconet per a una cerveseta, i la possibilitat d’adquirir il•lustracions fetes en directe, amb una finalitat solidària.
La jornada es completa amb diverses exhibicions com de l’autor del cartell anunciador, Xavier Montsalvatge, una demostració del ceramista Xavier Claur i un taller de mosaïc per als menuts que farà l’alzireny Gat Cosmonauta a més d’un innovador photocall. Recordem a més que la venda de les il•lustracions serà solidària i estarà destinada a la fundació CEPAIM.
La jornada d’il•lustració comptarà amb els il•lustradors a partir de les deu del matí i fins les nou de la nit, amb parada per a menjar. En cas de pluja, l’activitat es traslladarà a la Gallera.
També el Museu municipal d’Alzira enceta este cap de setmana la celebració del quaranta aniversari de la pantanada de Tous. Unes activitats que es duran a terme al llarg de les pròximes setmanes amb diverses exposicions al Museu i rutes per la ciutat.
Demà a les 11 del matí es farà una ruta pel Xúquer, per a commemorar els 40 anys de la pantanada. Cal inscripció prèvia al museu municipal al telèfon 96 201 76 49.

Deixa un comentari