El món educatiu de la Ribera aprén a ensenyar la crisis climàtica a Alzira

La Casa de la Cultura d’Alzira acollirà el pròxim dijous una jornada formativa sobre l’emergència climàtica. Un encontre que té per objectiu aportar al professorat dades actuals i propostes pedagògiques per a treballar amb la crisi climàtica a les aules.

La jornada sorgeix com una iniciativa de la comissió de treball sobre sostenibilitat mediambiental de la 35é Trobada de Centres en Valencià de la Ribera. Resultat d’esta Trobada, es va originar el quadern didàctic «Què és això de l’Emergència Climàtica?» que serà presentat pels seus autors Roger Pons, professor de primària jubilat i president de Xúquer Viu, i Pedro Domínguez, professor d’FP jubilat i portaveu de la Ribera amb bici. Hi ha molta informació al voltant del canvi climàtic, motiu pel qual amb esta guia didàctica es vol donar claredat a l’hora de tractar el tema a les escoles. Ho explica Pedro Domínguez.

La jornada inclourà també una conferència i col·loqui amb el meteoròleg Jovi Esteve al voltant de «L’Emergència Climàtica a la Comunitat Valenciana i La Ribera». Tot i que els docents són els principals destinataris de la formació, qualsevol persona interessada en enfocar didàcticament la crisi climàtica pot participar-hi. Les inscripcions es poder formalitzar a este formulari.

Deixa un comentari