El MUMA rep la primera parada del Tour Territori Digital

Alzira ha sigut hui la primera parada del Tour Territori Digital. Es tracta d’una sèrie d’activitats que Cambra de Comerç Valencia i Diputació han organitzat al voltant de la digitalització de les empreses i la seua vida digital.
Les temàtiques d’este programa estan dirigides a autònoms, emprenedors i xicotetes empreses. L’activitat ha començat a les 10 al MUMA hi ha constat de dos tallers pràctics a càrrec de Ana García de Siteground i Juan Gracia de Performanze. Estos tallers han sigut: “Marketing de contenidos: Mejora el posicionamiento web, volumen de visitas y ventas” i “Cómo usar tu sitio web para conseguir más clientes en 2022”; i una sessió informativa sobre ajudes públiques a la digitalització i el Kit Digital. L’activitat finalitzava a la 13:00.
Este programa es va iniciar ara fa tres anys, però fins l’any passat no es va poder dur a diferents punts de la Comunitat Valenciana. Enguany està previst que passen per set ciutats tractant temes diferents. Enguany, a més de per Alzira, passarà per Gandia, Torrent, Llíria, Paterna, Canet del Berenguer i Requena.

Deixa un comentari