El personal de l’àmbit educatiu de tot el Departament de Salut es vacunarà a Alzira els dies de Falles
El Casal Fester serà l'espai destinat a estes vacunacions

El Departament de Salut de la Ribera confirma que el pròxim dimarts, 16 de març, en horari de vesprada, i dimecres i dijous, 17 i 18 de març, durant tot el dia, es portarà a terme la vacunació dels docents i personal de serveis dels centres educatius de tots els municipis adscrits al Departament de Salut. El Casal Fester, situat junt a l’hospital de la Ribera, serà l’espai destinat a portar a terme les vacunacions i comptarà amb diversos circuits i entrades i eixides separades.

Des de la Generalitat, ja s’ha anunciat que les vacunacions estan planificades pels departaments de Salut i que es citaran amb antelació suficient als docents i personal de serveis dels centres, a través de la pàgina web de la Conselleria d’Educació. Esta actuació, suposarà la vacunació de més de 116.000 docents. Així doncs, se’ls administrarà la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca a les persones d’entre 18 i 55 anys, al llarg dels dies de Falles, per a evitar que possibles efectes secundaris puguen afectar a l’activitat lectiva. Escoltem la regidora de Sanitat, Gemma Alòs:

Ir a descargar

A més, com ha avançat la regidora Gemma Alòs, en Alzira, de cara al proper mes d’abril, ja s’estudien espais per a fer la vacunació massiva a menors de 65 anys, un col·lectiu que suposa al voltant de 40.000 persones a la capital de la Ribera, Corbera i Llaurí. A hores d’ara, continua la vacunació de persones majors de 80 a 89 anys, que estan sent citats per a acudir a la Parrilla, on se’ls administra.

Tot i això, recordar que a la nostra ciutat ja estan vacunats els majors de 90, grans dependents i usuaris de residències. I en el cas dels sanitaris i sanitàries ja han rebut també la vacuna mentre que els cossos de seguretat estan sent vacunats a l’Hospital de campanya de la Fe durant esta setmana. Escoltem de nou la regidora:

Ir a descargar

Deixa un comentari