El personal docent reprèn la vacunació el dimecres a la Ribera
El dijous ja s'haurà immunitzat quasi 8.000 persones

La vacunació al personal docent de la Ribera es reprendrà el dimecres i finalitzarà el dijous amb l’immunització de quasi 8.000 persones. El Departament de Salut de La Ribera va iniciar el passat divendres la primera de les quatre jornades programades per a administrar la vacuna d’AstraZeneca contra el coronavirus SARS-CoV-2, causant de la Covid-19.

Recordem que el Casal Fester d’Alzira ha estat el lloc escollit per a vacunar a este col•lectiu amb la col•laboració de Creu Roja i de l’Ajuntament d’Alzira que ha posat a la disposició de l’operatiu de vacunació efectius de Protecció Civil i de la Policia Local. A més, per a cada sessió de vacunació, el Departament de Salut de la Ribera ha organitzat un grup de professionals compost per 25 infermeres i infermers, 3 metges i metgesses, així com 4 membres del personal auxiliar d’infermeria i personal administratiu.

Per la seua banda, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, va valorar positivament el transcurs de les dues primeres jornades de vacunació a tota la Comunitat Valenciana i va assegurar que este esdeveniment és fruit de l’esforç col•lectiu del personal docent, de la Conselleria d’Educació i dels ajuntaments que han fet possible este procés. L’escoltem:

Deixa un comentari