El PP alzireny fa costat als treballadors subrogats de l’Hospital de la Ribera
El Comité d'Emprea convocarà demà la vaga davant la falta d'acord amb la Conselleria

El Partit Popular alzireny s’ha posicionat al costat del Comité d’Empresa dels treballadors subrogats de l’hospital, després de cinc anys sense tindre un conveni laboral. El senador Rubén Moreno i altres representants del Partit Popular han comparegut hui en roda de premsa junt al president del Comité d’Empresa, Enrique Martínez, per tal de mostrar un suport explicit als treballadors.

Els populars denuncien maltracte per part de la Conselleria per no voler negociar i entenen que la ciutadania ha de recolçar els treballadors perquè es millore l’atenció sanitària. Segons Moreno, si ara la sanitat va mal és per culpa dels dirigents, els treballadors són els mateixos.

El president del Comité d’Empresa ha avançat que demà es farà la convocatòria de vaga que afectarà els treballadors subrogats, uns 1.300 en tota l’area sanitària. Recordem que el Comité havia donat un mes per a negociar diversos aspectes del conveni col·lectiu i la Conselleria ha mostrat poca voluntat negociadora. Enrique Martínez apunta que prova d’això és la convocatòria que havia fet a tots els treballadors per a informar de la seua proposta, votant-se els seus representants i creant un clima de crispació.

Així les coses, si no canvia la situació, demà hi haurà convotària de vaga dels treballadors subrogats. Una vaga, que en tot cas, es faria després de falles.

Deixa un comentari