El PP critica la tardança en l’emissió dels bons de comerç que, segons l’Ajuntament, depén de l’empresa bancària

El PP d’Alzira demana celeritat en l’emissió de la segona remesa dels bons de comerç. Des de l’Ajuntament d’Alzira expliquen que els bons estan pendents de certificació per part de VISA, un procés que té una durada d’entre quatre i cinc setmanes, però que s’espera atorgar-los al llarg de la pròxima setmana. Els populars demanen, també, que es descarte el repartiment a les persones que ja van obtindre un bo en la primera edició i que es facen rebaixes fiscals per ajudar als comerços locals.

El PP explica que la campanya nadalenca és l’última oportunitat dels comerços per a recuperar-se de les pèrdues que els ha suposat la pandèmia i és per això que és important que el consistori els entregue a la ciutadania com més prompte millor. De fet, afirmen els populars, l’emissió d’estos bons està aprovada al plenari des del passat mes d’octubre i amb l’experiència del funcionament de la primera edició, quan ja es va produir un retard en l’emissió, afirmen els populars.

Tot i això, per part del consistori s’explica que la tardança es fruit del procés burocràtic de l’empresa bancària però que s’espera poder repartir els bons en esta última setmana de novembre i arribar a temps a la campanya nadalenca. Escoltem la portaveu del PP, Luisa Castells, i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-20-novembre-2020_md_60704340_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari