fbpx

El PP d’Alzira afirma que acudirà, si cal, als tribunals per tal d’exigir una comissió d’investigació per al canal de les Basses

Compartix la notícia

El partit qualifica d’antidemocràtic que l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, s’haja negat a que s’investigue el canal i assegura, convocarà un ple extraordinari en el qual un equip de tècnics i tècniques analitzen el funcionament de l’infraestructura hidràulica. La proposta del PP va ser rebutjada per l’equip de govern al plenari d’este dimecres, 25 de novembre amb els vots a favor de Ciutadans i VOX.

El Partit Popular insisteix en què, en els últims tres anys, des de la construcció del Canal, s’han inundat tres barris de la ciutat que no ho havien fet des del desbordament del riu Xúquer l’any 1987. A més, els populars asseguren que ja van advertir en el seu moment que el Canal no era la solució idònia per a evitar les inundacions i que en el seu lloc s’hauria d’haver construït un gran col·lector que recollira les aigües dels Barrancs de Mª Gràcia, Fosc i Estreles. Escoltem el portaveu del PP d’Alzira, José Andrés Hernández, l’informatiu:

      informatiu-migdia-26-novembre-2020_md_60990825_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari