fbpx

El PP d’Alzira demana que es mantinguen les beques del menjador escolar

Compartix la notícia

El PP d’Alzira proposa que tots els alumnes beneficiaris d’alguna beca menjador de la nostra ciutat complementen,  amb els recursos municipals, les ajudes articulades per la Conselleria per a alumnes que tenen el 100% de la beca menjador.

Els populars insten a l’Equip de Govern  a buscar mecanismes com el de la Generalitat Valenciana, és a dir, a través de xecs perquè puguen gastar-se en botigues, mercats i supermercats de la ciutat. També apunten que l’ajuda hauria d ‘arribar a les persones en risc d’exclusió i sense recursos familiars, a residències i a les persones que viuen soles i no tenen ajuda. També sol·liciten la ràpida distribució del material protector  per a les persones que es dedicaran a totes estes mesures de caràcter social.

Des del Grup Municipal Popular han agraït l’enorme esforç i el treball que s’està desenvolupant des dels diferents departaments de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira en este moment i els encoratgen a continuar en un moment que consideren que es fa més necessari que mai.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-26-marc-2020_md_49327893_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari